Over ons

Even kort iets over onszelf. Wij zijn Joyce (33) en Indrah (41) en zijn zeer gepassioneerd in ons werk. In het afgelopen decennia zijn wij al werkzaam als instructeur(s), wij hebben voor gerenommeerde rijscholen hun motor en bromfiets categorie/opleiding opgezet. Wij hebben ons gespecialiseerd in het instructie geven op twee wielen, maar ook in de auto hebben wij genoeg ervaring en kennis opgedaan.


Zowel voor de auto, bromfiets en motor bij elkaar zijn het al meer dan duizenden leerlingen die bij ons zijn geslaagd. Wij genieten ervan om onze liefde en vaardigheden wat betreft het verkeer aan elke cursist over te kunnen brengen.

over-ons
over-ons2

Waar staan wij voor?

Vakkundig maar ook persoonlijk

Door het contact en leerbehoeftes persoonlijk te maken kunnen wij op een snellere en veiligere manier lesgeven om uiteindelijk het examen succesvol af te ronden.

Kleine groepen

Door de groepen klein te houden kunnen we alle leerlingen goed in de gaten houden. Dat zorgt voor lessen op een goed niveau wat alle leerlingen aankunnen met hun leerbehoeftes.

WRM gecertificeerde instructeurs

Onze instructeurs beschikken over alle certificaten en opleiding dus u bent in de beste handen voor uw motorrijbewijs.

Ook hier staan wij voor:

Motorkleding zijn voorradig en gratis te gebruiken

Betaalbaar en transparant

Geen wachtlijsten

(Voordeel)pakketten of losse lessen

Leuk presentje voor alle geslaagde leerlingen

Hoog slagingspercentage

Spreekt ons bedrijf jou aan?

Goed om te horen! Wij helpen je graag met het behalen van je rijbewijs zodat ook jij kan genieten van de vrijheid op de motor. Twijfel niet en zet vandaag nog de eerste stap op weg naar je motorrijbewijs.

Inschrijven gratis proefles
over-ons3